O NAMA

ELBA - Elektromaterijal na preko 300 m2 prodajnog prostora, te 500m2  skladišnog prostora nudi svojim kupcima širok asortiman elektromaterijala. Nalazimo se u Puli na adresi Stiglicheva 20, pokraj HAK-a. Tvrtka je sa radom započela 1991.g.
Naša specijalnost je rasvjeta, možete pronaći rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora. Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od plafonjera, lustera, visilica, reflektora, halogenih i LED svjetiljki do različitih modela stajaćih, stolnih, zidnih, podnih i dječjih lampi zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz naše ponude možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom stilu. U našoj ponudi možete pronaći i brodsku rasvjetu.

Svoju ponudu upotpunjujemo i elektroinstalacionim materijalom. Kod nas tako možete pronaći utičnice, prekidače, utikače, električne kabele i sve ostalo što je potrebno za postavljanje elektroinstalacija kako u domaćinstvu tako i u industrijskoj primjeni.
Izaberite bijelu tehniku iz brojnog programa raznih proizvođača, te pogledajte raznovrsnu ponudu malih kućanskih aparat.

Što se našeg poslovanja tiče, vrlo smo fleksibilni, posebno kada je u pitanju plaćanje, gdje su moguće odgode, sindikalni krediti, karticame... Na Vaš zahtjev kupljenu robu dostavljamo u Vaš stan.
Radno vrijeme nam je također podređeno kupcima svih profila. Naša vrata otvorena su vam svaki dan od 08.00 do 20.00 a subotom od 08.00 do 13.00. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 052 541 808 ili telefaxa 052 541 056 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Posjetite nas bez obzira na kupnju, ako ne trebate ništa iz naše ponude, dođite u razgledavanje !

obavijest