XXL hladnjaci sa zamrzivačem - više prostora za namirnice i svježinu uz jamstvo od 5 godina i 500 kn povrata!
Zašto odabrati Bosch XXL hladnjake sa zamrzivačem?

XXL: više prostora za pohranu.
Mala razlika u centimetrima, no velika razlika u obujmu: mala količina dodatnih centimetara u širini u usporedbi sa standardnim modelom omogućava vam da lako smjestite cijele pladnjeve za pečenje, velike lubenice i druge velike predmete.

VitaFresh
Uz našu VitaFresh tehnologiju rezina vlage i temperature u ledenici u savršenom su omjeru. Hrana je svježa i do 3 puta duže, puna aroma, vitamina i ostalih nutrijenata.

Perfect Fit: nije potrebno mjesto između hladnjaka i zida.
Zahvaljujući naprednoj i jedinstvenoj tehnologiji skrivenog kondenzatora sada je moguće hladnjak postaviti uz bočne stijenke kuhinjske jedinice, zato što se ne može pojaviti kondenzacija.

Sve informacije oko registracije za produženja jamstva 2+3 godine kao i povrata u iznosu 500 kn saznajte na https://www.bosch-home.com/hr/promocije-i-noviteti/xxl-hladnjaci-sa-zamrzivacem

V
idimo se u Elba elektromaterijalu u Stiglichevoj 20 kod HAK-a u Puli
ekc
1200x630 TCE 630 WP

o nama

 ELBA - Elektromaterijal na preko 300 m2 prodajnog prostora, te 500m2  skladišnog prostora nudi svojim kupcima širok asortiman elektromaterijala. Nalazimo se u Puli na adresi Stiglicheva 20, pokraj HAK-a. Tvrtka je sa radom započela 1991.g.