Bosch XXL hladnjaci sa zamrzivačem više prostora za namirnice 3+2 godine produženog jamstva & povrat novca za određene modele
Hladi #LikeABosch

XXL
Hladnjaci širine 70 i 86 cm. Oni su tek malo širi od standardnih modela, ali u njih stanu limovi za pečenje, velike lubenice i druge glomazne stvari. Prostranija unutrašnjost hladnjaka preglednija je i prilagođava se vašim potrebama.
Vita Fresh
Održava namirnice dulje svježima. Sustav održavanja svježine namirnica VitaFresh stvara idealne uvjete skladištenja za sve svježe namirnice zahvaljujući prilagodljivoj razini vlage.
No Frost
Nikada više nećete morati odmrzavati hladnjak. NoFrost omogućuje da suhi zrak u vašem zamrzivaču stalno kruži kako bi se spriječilo nastajanje naslaga leda. Time se štedi i energija jer uređaji bez naslaga leda rade učinkovitije.
Perfect Fit
Kompaktan dizajn, može se postaviti uz zid. Zahvaljujući naprednoj i jedinstvenoj tehnologiji skrivenog kondenzatora sada je moguće hladnjak postaviti uz bočne stijenke kuhinjske jedinice, zato što se ne može pojaviti kondenzacija.

3 godine dodatnog jamstva za sve hladnjake i zamrzivače
Od 1.5.2022. do 31.12.2022. za sve Bosch samostojeće i ugradbene hladnjake, hladnjake sa zamrzivačem i zamrzivače dajemo 3 godine dodatnog tvorničkog jamstva uz prijavu na MyBosch.
Uvjet: osim kupnje; recenzija za uređaj, registracija na MyBosch.
Rok za prijavu: 30 dana od dana kupnje.
Koraci za produženo jamstvo:
Napraviti profil na MyBosch portalu
Registrirati uređaj
Ostaviti recenziju za kupljeni uređaj
Nakon registracije kliknite na link za pregled certifikata i isprintajte ga.

Povrat novca 500 kuna na određene XXL modele
Od 1.5.2022. do 31.10.2022. kupnjom modela KGB86AIFP, KGN86AIDP, KGN49LBEA, KGN56XLEA, KGN49XIEA, KGV58VLEAS, GSN58AWEV potrošač se može prijaviti za povrat novca u iznosu od 500 kn. Uvjet: osim kupnje; recenzija za uređaj, registracija na MyBosch.
Rok za prijavu: 30 dana od dana kupnje.
Koraci za povrat novca:
Napraviti profil na MyBosch portalu
Registrirati uređaj
Ostaviti recenziju za kupljeni uređaj
Popuniti obrazac za povrat novca
ekc
1200x630 TCE 630 WP

o nama

 ELBA - Elektromaterijal na preko 300 m2 prodajnog prostora, te 500m2  skladišnog prostora nudi svojim kupcima širok asortiman elektromaterijala. Nalazimo se u Puli na adresi Stiglicheva 20, pokraj HAK-a. Tvrtka je sa radom započela 1991.g.